Ryslinge Krukke-Marked

Vor Historie

Vi etablerede Ryslinge Krukke-Marked i 2004. Vi fik ideen af vores søn, Thomas Banche, der dengang havde Krukkehuset i Svendborg. Han var dog på det tidspunkt begyndt at handle med krukker en gros, og ville i fremtiden koncentrere sig mere om dette.

Vores idé var, og er slevfølgelig stadig, at kunne tilbyde kunderne et stort og meget varieret udvalg af kvalitetskrukker. Så i 2003 tog vi til Vietnam for at finde en/flere producenter, der kunne fremstille krukker, som kunne opfylde vores ønsker og krav til kvalitet og design, ligesom det var vigtigt for os at finde en stabil producent med ordentlige forhold for de ansatte medarbejdere. Det fandt vi, og i 2004 kom så den første container fyldt med krukker til Ryslinge, og vi har i dag et rigtig godt samarbejde med de 2 producenter, som vi fandt frem til dengang.

Vi har siden 2004 måtte udvide 2 gange, så vi i dag har et salgsareal på ca. 2000 m2, som er fyldt op med krukker, og nu også andre relaterede produkter, såsom mosaikborde, mexikanske lerpejse, havefigurer, vandspil m.m.. Vi har også indledt samarbejde med en producent i Tunesien, så vi kan tilbyde vore kunder de klassiske, lyse middelhavskrukker.

Vi ville gerne udvide yderligere, men p.t. vil vores kommune ikke give tilladelse til dette.

Ryslinge Krukke-Marked er et rigtigt familieforetagende, idet vores datter Helle tager del i forretningen i perioder, hvor der kan være meget travlt.

Med venlig hilsen og velkommen i vor forretning til en inspirerende og helt “ukrukket” oplevelse.

Marianne og Søren Banche Pedersen

Adresse

Ryslinge Krukke-marked
Rødamsvej 22
5856 Ryslinge

Kontakt os

Tlf: 2729 0555
Ryslinge@Krukke-Marked.dk

Åbningstider:

Hverdage: 09.00 - 17.00
Lørdag: 09.00 - 15.00
Søn/Hell.: Lukket